​En ny indkørsel skræddersyet til dig

Forøg din ejendomsværdi med en ny indkørsel

Er du træt af din gamle og slidte indkørsel?

Så lad os komme ud og stå for lægning af indkørsel, der ikke kun ser godt ud, men som også tilføjer ejendommen værdi. Her hos TJ. Haveservice har vi nemlig specialiseret os en lægning af fliser, der skaber holdbare indkørsler af den bedste kvalitet.

Lad os derfor komme ud og klare flisebelægningen til en ny indkørsel, uanset om du har bopæl i Bellinge, Odense eller Tommerup.

Så parkerer du snart på en flot ny indkørsel.

Fra forarbejdet til oprydningen

Er du klar til at elske din nye indkørsel? Så lad vores firma bruge vores 30 års erfaring til at skabe et indkørselsdesign sammen med dig, der passer perfekt til både din stil og prisklasse. Derefter skal vi nok klare resten.

Hos TJ Haveservice klarer vi nemlig ikke kun flisearbejdet forbundet med din nye indkørsel, men også alt det nødvendige oprydningsarbejde samt det forarbejde, der kommer før belægningen – lige fra fjernelsen af din gamle fliser til sikringen af en ordentlig dræningsproces.

Vi er stolte af den høje kvalitet af vores arbejde samt vores fokus på kundetilfredshed, og vi arbejder derfor tæt sammen med dig for at sikre en ny indkørsel skræddersyet til dine behov.

​Nem og problemfri belægning

At du klar til en nem og problemfri installation af din nye indkørsel?

kontakt os allerede i dag for en gratis og uforpligtende konsultation, samt en diskussion af vores mange prismuligheder.

Her skræddersyer vi nemlig din nye indkørsel til dig.

Så kan du få den helt rigtige.​

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen her, så vender vi tilbage indenfor 48 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

TJ. Haveservice ApS

Bellingehøjen 37, 5250 Odense SV

CVR: 42158410

Kontakt os

Telefon: 51 82 02 70

E-mail: thomas@tj-haveservice.dk​

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: 09.00 - 13.00