​Giv dine hække deres bedste vilkår med en professionel hækklipning

Hækklipning af alle typer hæk

En velholdt hæk kan anses som prikken over i’et i ethvert havelandskab, men kan desværre også være svær at opnå.

Heldigvis står vores professionelle hækklipningsservice klar til at hjælpe, uanset om det er til privathjemmet eller boligforeningen.

Hvis du har bolig i Bellinge, Sanderum og Dalum i Odense SV eller Tommerup, samt omegn, kommer vi derfor med glæde ud og klipper din hæk, fra den mindste buske til det levende hegn.

Så kan du snart nyde synet af en smuk og velholdt hæk.

​Fra den første beskæring til den almindelige trimning

Her hos TJ Haveservice har vi mere end 30 års erfaring indenfor havearbejde, og du kan derfor føle dig sikker på en hækklipning af bedste kvalitet.

Her står vi nemlig altid klar til at rådgive dig om de bedste klippemetoder og tidspunkter for dine hække, så vi sammen kan skræddersy et skema for hækklipning, der passer perfekt til både dit budget og din hækkes behov.

Vi bruger kun de bedste teknikker for at sikre dig en have, som altid ser godt ud, lige fra den første beskæring til den almindelige trimning.

Her tilbyder vi nemlig en lang række hækklipningstjenester, herunder regelmæssig vedligeholdelse, formning, højdereduktion, beskæring af buske og hække samt meget mere, så du kan sikres en både smuk og velholdt have.​

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen her, så vender vi tilbage indenfor 48 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lad os opnå det perfekte look

Med vores professionelle klipning af hæk forbedrer du ikke kun udseendet af dit landskab, men også sundheden og væksten af dine hække.

Her hos TJ Haveservice er vi stolte af den høje kvalitet af vores arbejde, høje kundetilfredshed og fair priser, og vi står selvfølgelig altid klar med et gennemsigtigt og uforpligtende tilbud.​

Kontakt os derfor allerede i dag og hør mere om, hvordan vi kan opnå det perfekte look til dine hække.​

TJ. Haveservice ApS

Bellingehøjen 37, 5250 Odense SV

CVR: 42158410

Kontakt os

Telefon: 51 82 02 70

E-mail: thomas@tj-haveservice.dk​

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: 09.00 - 13.00