Brolægning efter eget ønske

Har du brug for en professionel brolægning? Så kan vi hos TJ. Haveservice hjælpe dig med at komme i mål. Vi har intet mindre end 30 års erfaring indenfor branchen og kører gerne ud til dig, der bor i Bellinge, Sanderum og Dalum i Odense SV.

Vi udfører mange forskellige opgaver indenfor brolægningsarbejde. Det kan være alt fra vedligeholdelse til en helt ny belægning.

Igennem tiden har vi udført mange forskellige opgaver. Vi drømmer om at hjælpe både private kunder og erhvervskunder med at komme i mål med den trappe eller sti, de går og drømmer om. Så har du nogle opgaver i ærmet, vi kan hjælpe dig med, må du endelig ikke holde dig tilbage med at spørge os om råd.​

​Vi hjælper med alt lige fra anlægning af:

  • ​​Fliser
  • ​Belægningsstier
  • ​Trapper
  • ​Støttemure
  • ​Terrasser
  • ​Indkørsler

Uanset om det drejer sig om små eller store opgaver, er det vigtigt for os med en professionel rådgivning hele vejen igennem. 

Hvad koster brolægning?

Priser på brolægning afhænger altid meget af, hvor omfattende opgaverne er, samt hvilke materialer der bliver brugt. Derfor vil du også opleve, at der kan være stor forskel på en pris på flisebelægning, alt efter hvilke flisetyper vi anvender undervejs til jeres belægning.

Uanset projektet vil vi altid beregne og vurdere opgaven, når vi har været forbi området. Derefter vil du modtage et uforpligtende og skræddersyet tilbud.

Skulle det ske, at vi har et bedre forslag til en brolægning, end den du fremlægger i første omgang, holder vi os ikke tilbage. Som brolægger med mange års erfaring i branchen er det vigtigt, at vi sammen finder de bedste løsninger.

Hos TJ. Haveservice vil du til hver en tid få en professionel dialog. Det er den måde, vi skaber gode resultater på.

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen her, så vender vi tilbage indenfor 48 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mangler du informationer?

Hvis du har brug for flere informationer om belægningsarbejde, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, hører vi meget gerne fra dig. Hos os kan du altid regne med en billig og fair pris.​

​Du kan kontakte os på telefon 51 82 02 70 eller sende en besked via kontaktformularen.​

TJ. Haveservice ApS

Bellingehøjen 37, 5250 Odense SV

CVR: 42158410

Kontakt os

Telefon: 51 82 02 70

E-mail: thomas@tj-haveservice.dk​

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: 09.00 - 13.00